Webwinkel

Via de webwinkel kunt u nu tijdelijk het Mimpi armbandje bestellen en/of betalen.
Daarnaast is het ook mogelijk om een cadeautje uit te zoeken. Een cadeautje dat niet bij u, maar bij de kinderen in Depok bezorgd zal worden! Een cadeautje dat bijdraagt aan een betere toekomst voor hen….en een goed gevoel achterlaat bij u!

ideal-logo

Zoek hieronder in de webwinkel een passend cadeautje uit. U kunt het bedrag overmaken via een bankoverschrijving op rekeningnummer NL26ABNA0592485307 t.n.v. Stichting RumahBambu te Hoofddorp.

Of klik op een van onderstaande doneerknoppen en betaal meteen via iDeal bij uw eigen bank!

 

mimpi Mimpi
Mimpi betekent droom in het Indonesisch en via deze sieraden hopen wij de dromen van vele kinderen uit te kunnen laten komen! Een armbandje kost 9,95 + 1,50 verzendkosten = €11,45. De opbrengst komt geheel ten goede aan onze projecten in Indonesië. De standaardmaat is ca 18 cm, maar andere maten zijn ook beschikbaar. Meer informatie: www.rumahbambu.org/acties/mimpi/.Let op! Bestelt u via onderstaande button, vergeet dan niet uw adres en de gewenste kleur te mailen naar: info@rumahbambu.org.
RBA Gezonde maaltijden
Voor 5 euro geven wij 2 leerlingen een maandlang 3 gezonden maaltijden per week.
De kinderen krijgen thuis erg eenzijdig eten, wat bij veel kinderen leidt tot bijvoorbeeld een tekort aan vitamine B. Wij willen de kinderen graag wat extra’s geven, om zo te zorgen voor voldoende lichamelijke en geestelijke groei – want met een rammelend maagje kan er niet geleerd worden!
tandarts2 Gezond gebit
Voor 10 euro zorgen wij voor een tandartscontrole en een pakketje met (mond)verzorgingsproducten voor 2 kinderen. De kinderen krijgen daarbij poetsles & lessen persoonlijke hygiëne en poetsen dagelijks hun tanden op school.
Alan wil dokter worden Setje schooluniformen
Voor 15 euro geven wij een leerling de benodigde setjes schooluniformen mee, wanneer hij aan het einde van zijn kleuterperiode overgaat naar een nationale basisschool.
De basisscholen zijn gratis, maar vragen aan ouders nog wel schooluniformen & boeken. Voor veel ouders is dit bedrag alsnog dusdanig hoog dat ze besluiten hun kind van school te halen. Dit willen wij ten allen tijden voorkomen, daarom verzorgen wij de eerste setjes uniformen.
theatervoorstelling Ontspannend uitje
Voor 25 euro kunnen wij voor 5 kinderen een gezellig, ontspannend uitje organiseren, bijvoorbeeld naar een voorstelling of de dierentuin.
Wij vinden het erg belangrijk dat de kinderen ook deze momenten meekrijgen, waarbij ze gewoon kind kunnen zijn en hun eigen omstandigheden even kunnen vergeten.
eten Een heel schooljaar eten!
Voor 60 euro kunnen wij 2 leerlingen een heel schooljaar lang 3 gezonde maaltijden per week geven.
270352_1851680177391_1402360466_31573194_1704100_n Leermiddelen
Voor 100 euro kunnen wij behoorlijk wat leermiddelen aanschaffen voor de scholen. Duurzame, educatieve speelmaterialen waarmee gedurende vele jaren een groot aantal kinderen de benodigde vaardigheden zal aanleren die nodig zijn om door te stromen naar de basisschool.