December…

Posted by on dec 17, 2013 in Acties | 0 comments

December…

kerst1

December….een maand waarin je denkt aan overvloed, cadeautjes, lekker eten, luxe, samenzijn….Een heerlijke & gezellige maand!

Maar hoe fijn is het als je deze maand ook iemand iets kan geven die het écht nodig heeft? Een klein gebaar, maar wel groot genoeg om een kind op te laten groeien met kans op een betere toekomst?

Al voor 5 euro kunnen wij 1 kind een maand lang 3 gezonde maaltijden per week geven! Goede voeding is essentieel voor lichamelijke en geestelijke groei….met rammelende maagjes kan er uiteraard niet geleerd worden!

Voor 10 euro geef je een kind een tandartscontrole, poetsles en een pakket met lichaamsverzorgingsmiddelen. De kinderen leren zichzelf goed verzorgen en worden minder snel ziek.

Voor 15 euro geven wij een kind 3 schooluniformen mee wanneer ze overgaan naar de nationale basisschool. Voor veel ouders zijn deze kosten dusdanig hoog dat de keus gemaakt wordt om hun kind van school te halen – dat willen wij ten alle tijde voorkomen, zonder onderwijs is een kans op een betere toekomst immers snel verkeken….

Maak daarom deze maand één of meerdere kinderen heel erg blij!!
Klik op het cadeau van je keuze en volg de aanwijzingen….

RBA tandarts1 Jasiska wil dokter worden

Graag wensen wij iedereen alvast hele fijne feestdagen en een nieuw jaar vol momenten waarop we samen meer goeds mogen doen!!

Namens het gehele bestuur,
Margriet Smit
Voorzitter Stichting RumahBambu

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *